A kakas miért kukorékol egész nap szörnyen sokszor?
Csak az szeretne kakas hangjára ébredni hajnali 3-kor , akinek soha nem volt ilyen problémája. Aki falura költözött az nyilván vállalta a falusi romantika hangját.
Az megvan, hogy Budapesten kívül van még város ebben az országban? Aki kertvárosban lakik az miért tart kakast? Nem tud megvenni 30 tojást, amihez egyébként nem is kell kakas?
Jó, hogy a sarkon van az áruház meg a kórház, de a kell a falusi élet is, mi? Az a paraszt, aki kakast akar tartani, takarodjon tanyára vagy a falu szélére, ahová való a dögökkel együtt!
Kedves #11!
Ha már ilyen kifinomultan szólsz hozzá, biztosan kertvárosi vagy.
Nos, akkor a te szellemi szinvoladon szólva: takarodj a belvárosi panelek valamelyikébe, ott nem kukorékol neked a kakas.
A másik megoldás:
Hős leszel és sokak szemében megmentő, ha a kakasokat megtanítod az emberi beszédre és a tyúkokat annak megértésére!
"Sejtettem hogy sok hülye is ide fog írdogálni" [kérdező]
Én is, ha másért nem is, kérdéseket feltenni, aztán háborogni.
Csendháborítás lesz az, nem birtok :D
De amúgy igen, ha valaki még itt keres megnyugvást akkor biztosítom, hogy ilyenért fel lehet jelenteni a szomszédot. Úgyhogy akinek hangos a kakasa az zárja be, vagy jó messzire legyen a szomszédtól.
Ezt a sok idiótát én se értem aki itt kommentel, hogy a kérdező mekkora városi suttyó. Tudod mit? És ha igen? Neki van igaza, mert más nyugalmát nem zavarhatja meg a szomszéd. Ha ilyenről még nem hallottál akkor ne a kérdezőt becsméreld 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!