Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » A kakas miért kukorékol egész...

Bcs911 kérdése:

A kakas miért kukorékol egész nap szörnyen sokszor?

Figyelt kérdés
A szociálisan nem érzékeny öreg szomszéd, vett pár tyúkot és egy kakast, gondolom hogy legyen ingyen tojás számára. Egyébként ehhez nem muszáj kakas, habár ezt ő nem fogja fel. Szerencsére a róka ellopta pár darab tyúkját így már éjszaka be van zárva a kakas is, így legalább akkor nem kukorékol. Viszont nap közben is rengetegszer kukorékol, bármelyik órában, és szörnyen hangos. Miért kukorékol állandóan az idióta kakas? Ja és a szomszédot miért nem zavarja és miért nem képes felfogni, hogy minket zavar? Lehet hogy fogyatékos?
2016. máj. 8. 07:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom, mi lehet az oka. Én azt vettem észre, hogy amikor két kakasunk volt, akkor szinte váltva kukorékoltak, (fél 5kor kezdték :) ) gondolom rivalizáltak, vagy mi, most meg csak egy van, sokszor csak egy héten egyszer kukorékol. De az általad említett esetben csak egy van, fogalmam sincs miért csinálja. Nem nagyon tudsz tenni ellene, engem az egész éjjel ugató szomszéd kutyája idegesít, de minden hiába.
2016. máj. 8. 07:30
 2/16 anonim ***** válasza:
59%

Te sem vagy egy iq bajnok.

A kakas kukorékol és kész.

Nem tudsz semmit tenni ellene.

De,hogy a szomszéd ezért,miért fogyatékos?

Fogalmam sincs,valósziű,ti vagytok fogyatékosok....

2016. máj. 8. 07:47
 3/16 anonim ***** válasza:
49%

A kakas azért kukorékol, mert a másik kakas, no és az ő tyúkjai csak ezt értik meg.

A másik lényeges ok: beszélni nem tud.

.

A szomszédod pedig arra gondol, te vagy a fogyatékos, mert olyasmi zavar, ami őt nem!

2016. máj. 8. 08:43
 4/16 anonim ***** válasza:
46%

Te valamiféle városi elkényeztetett csitri vagy? Akkor üdv a falusi életben... Egyébként meg baromira nem ingyen tojás... Mit gondolsz etetni nem kell őket? IQ bajnok -.-

Ja az meg a csúcs hogy szerinted el kéne őket távolítania mert téged zavar? 😂😂😂

2016. máj. 8. 08:46
 5/16 A kérdező kommentje:
Valahonnan jóval távolabbról is néha hallatszik egy kakas kukorékolás, akkor ez lehet azért kukorékol ennyit.
2016. máj. 9. 09:07
 6/16 A kérdező kommentje:
Sejtettem hogy sok hülye is ide fog írdogálni, hogy jaj a kakas kukorékol és kész meg efféle beszólások, lefogadom hogy ezt olyanok írják, akiknek ilyen problémájuk még nem volt. Gondolom fogalmatok sincsen, hogy mennyire hangos. Hangosabb mint egy autó riasztó, olyan mintha egy ember teljes erőből ordítana egy hatalmasat, vagy mintha szúrnának éppen valakit és az életéért ordítana egyet.
2016. máj. 9. 09:10
 7/16 anonim ***** válasza:
44%

Falun élek :D sőt kapaszkodj meg, mi is tartottunk! És marhára nem zavaró, csak annak akinek a kis szaros elkényeztetett füle a városi zajokhoz szokott. Úgyhogy ha nem tetszik költözz oda, falura az ilyen úgysem nem való.

Ja és vigyázz nehogy tyúkszarba lépj közben :D

2016. máj. 9. 10:13
 8/16 anonim válasza:
90%

Istenem mennyi szerencsétlen ember van. Más topikban is olvastam már ezekhez hasonló kommenteket ugyanezzel a mentalitással és értelmi szinttel, hogy ha nem tetszik neki költözzön el meg hasonlók..ha megtehetné biztos elhúzna. Főleg az ilyen gyökerektől.

Mi is meglettünk "áldva" egy japán kakassal. Vagyis nem mi hanem a szomszéd, aki tényleg áldásként tekint rá és az udvarban tartja, a széltől is óvva. Természetesen akkora hangja van annak a dögnek ilyen közelségben, hogy mindennap hajnali 4kor összerázkódva ébredünk. Hátra a kertbe nem akarja elvinni és jogilag sem tehetünk semmit szóval egyelőre várunk hátha végre kimúlik.

És a kedvencem mikor valaki elkezd fröcsögni, hogy jaj a városiak így meg úgy. Én is falun nőttem fel illetve töltöttem az egész életem és nekünk is voltak kakasaink csak nem a szomszéd ablaka alatt és nem ez lélekgyilkos fajta...

Szóval mást leszólni meg nagyképűsködni könnyű, de ahhoz kevés az inteligencia, hogy esetleg a másik nézőpontját is figyelembe vedd. És igen ha zavarja a szomszédot akkor el kellene távolítania vagy legalább egy csendesebb fajtát beszerezni.

Remélem egyébként a kérdezőnél azóta megoldódott a probléma.

2018. júl. 22. 06:22
 9/16 anonim ***** válasza:
Megoldódott kedves kérdező?
2020. júl. 22. 05:18
 10/16 anonim ***** válasza:
47%
hát csak nem él 5 évet az a kakas :D
2021. jún. 23. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!