A pásztorok között tényleg előfordul, hogy megteszik a birkájukkal, kecskéjükkel?
Figyelt kérdés
Lehet hallani különböző pletykákat ezzel kapcsolatban, de van valóságalapja? Esetleg van valakinek konkrét tapasztalata vagy ismeretsége, akiről kiderült?2015. nov. 23. 23:15
2/9 anonim válasza:
Kedves első! Biztos csak nem akartad megérteni a kérdést, amely FINOMAN a pásztoremberek .exuális kilengéseiről akart szólni.
Amúgy előfordul ilyesmi, bár nem annyira sűrűn, mint ahogy egyesek gondolják. Nem mindenki olyan fajta, ill. nem szorulnak rá effajta segédeszközre. Embere válogatja, na meg a "kulturális háttér".
3/9 rolrif84 válasza:
Én 10 éve pásztorkodom, de soha semmien körölmények között sem. Meg sem fordult a fejemben, és szerintem állatkínzás is.
4/9 anonim válasza:
én is pásztorkodom, de ilyen itt soha nem fordult elő. jelenleg a Mátrában vagyok, de korábban a Hortobágyon voltam, ott se volt ilyen az elmúlt nem is tudom mennyi időben. talán amikor a betyárok még jelen voltak, akkor fordulhatott ilyen elő, de ezek ilyen mende-mondák. az igazi pásztorok óvták, féltették az állatokat, mellette szerették őket, hozzájuk nőttek, így ilyet szerintem nem is csinált meg a normális pásztor. A másik meg, nem olyan könnyű ezt kivitelezni sem, gondoljunk bele azért. Ha kíváncsi vagy még a pásztorsággal kapcsolatban valamire, irj üzenetben, szívesen elmondom élményeimet, tapasztalataimat
5/9 anonim válasza:
Kérdező édesanyád mint mondott a kérdésedre, vagy csak bégetett válasz gyanánt?
6/9 anonim válasza:
A cowboy is meghágja a teheneit? Nem kellene esetleg rá keresni a pásztor fogalomra? Jól vagy kérdező? / Czuczor-Fogarasi/.
7/9 anonim válasza:
Kedves masodik! Elarulnad h miert pottyozted ki azt a szot h SZEXUÁLIS ?!?!?!
Mar ez is csunya szo ebben a nagy liberalizmusban???
8/9 anonim válasza:
Elég gyakran előfordul, de nem Európában...
9/9 Mobiljoe válasza:
Van valós alapja egyes kultúrákban (Islam) elfogadott a haszonállatokkal való közösülés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!