Milyen állat ölhette meg a pulykákat kacsákat tyukokat?
Nem folyamatosan jár vissza, hanem időnként.. sok állatnak csak a fejét vitte el... a többit ott hagyta.
pulykát a fészekröl szedte le annak is a fejét vitte el.. tojásokat nem ette meg.. mintha inkább játszott volna velük széthordta lepakolászta fura helyekre( pl betonkeveröre lerakta a kert másik végében)
tegnapig volt egy nagy pulyka kaksunk is még.. az már több mint 1 éve volt ebben a "háborus" övezetben.. de valami annyira megijesztette hogy valahogy átugrott a szomszédba..( a pitbull meg elkapta.. érthetö) de mi ilyeszthette meg ? volt már vagy 12-15 kilo és jo nagy....
legutobb gyöngytyuk tünt el egy az egyben...
élvefogoval patkányokat fogunk.. meg pár macskát.. bár szerintem a macska csak a dögre megy..
én már valami nagy sas/ölyv vagy ilyen madárra is gondolok elképzelhetö lehet ? nyest esetleg? roka??? bár a szomszédbol nem tünt még el semmi.. és az ö állatait(csirkéit) egy hatalmas diofa fentröl takarja...ezért gondolok már a madárra is.. mert nálunk most ki lett vágva sok fa.. nagy a kopárság a hátso kertben....
ezek az állatok nem ott vannak ahol lakunk :S minden nap járunk oda kb 10perc séta.. ezek az esetek délután 6-7 és reggel 8-9 között történtek :S ezért gondoltam még madárra is... föleg a nagy pulyka kakas miatt ... eddig eszében sem volt elmenni... kézböl etettem :D repülni se nagyon tudott mert épp vedlett( tollat cserélt... meg amugy is laposra koptatta a repülö tollait a földön.. mikor felfujta magát..)
élvefogó van kint 2 folyamatosan miota ez elkezdödött...
egyik mellettünk lévö telek elhagyatott elég gazos/bokros esetleg ott tanyázhatnak?
meg nem naponta járnak hanem idönként vissza vissza térnek :S
nyestnek mit rakjak az élvefogoba? raktunk már bele patkányt, májat, csirkét... de nyest nem jött a csapdába
nyestet, gorenyt nem egyszeru megfogni, mert okosak.
rakj erett, edes gyumolcsot a csapdaba, szilvat peldaul.
Hát a Gázsiék.
Viccen kívül, menyétek lehettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!