Mi lenne, egy tó szigetére csirkéket és kakasokat telepítenék?
Figyelt kérdés
Adott egy tó, rajta egy 5 hektáros sziget. Fák, bokrok, fű, csalános, bozótos. Arra gondoltam, hogy veszek pár csirkét meg kakast és szabadon engedem őket a szigeten. Meg tudnának élni?2015. máj. 6. 22:07
1/18 anonim válasza:
Szerintem nem, télen nem találnának táplálékot, meg szerintem nekik szükségük van az emberre.(főleg ha elhozod egy tanyáról, amúgy sem okos állat, azt se tudná mi van, képesek lennének a tóba is belefulladni :) )
2/18 A kérdező kommentje:
Télre semmiképp nem maradnának ott, ősszel levadásznánk őket. Arra gondoltam, hogy nem naposcsibéket veszek persze, hanem kicsit nagyobbakat. Azok már elkapirgálnának ott, rengeteg zöld növény is van ott.
2015. máj. 6. 22:20
3/18 anonim válasza:
a ragadozó madarak szépen elkapdosnák őket
4/18 A kérdező kommentje:
Ez is lehetséges. Ez egy kísérlet lenne, hogy hogy tudnának megélni.
2015. máj. 6. 22:34
5/18 anonim válasza:
Nem veletlenul nincsenek szabadon elő tyúkok a vilagban
6/18 A kérdező kommentje:
#5 Már hogyne lennének.
2015. máj. 6. 22:44
7/18 anonim válasza:
Nincsenek, kitenyésztett változatokat tartanak az emberek melyek már szinte alkalmatlanok a vad életre.
Van vad tyúk ami a házityúk őse de az valahol ázsiában él és nek ilyen nagy mint a tartott példányok.
8/18 A kérdező kommentje:
#7 Hidd el, előtör belőlük az állati ösztön és meg tudnak élni. Rajtuk nem fog múlni. Csak kapirgálniuk kell, keresgélni, ott az orruk előtt a fű, víz van, meg egy csomó bogár.
A szomszédos faluban eladók kakasok, holnap felhívom őket és ha még megvannak, pénteken veszek 4-et.
2015. máj. 6. 23:01
9/18 anonim válasza:
Az ösztön elő fog törni, viszont a színezetük és a méretük nem megfelelő a rejtőzködéshez, szabad prédák de ha kiválasztod a legrejtőbb színezetűbbeket van esélyük(pl barna).
10/18 anonim válasza:
nem rossz az ötlet, de inkább gyöngy tyúkot próbálj, az sokkal jobban elvan egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!