Miért eszi a liba a tyúk tojást?
Figyelt kérdés
Már majdnem 2 hete nincs tyúktojás furcsa is volt nekem, erre tegnap megyek a tyúk udvarba és akkor látom, hogy a tojó liba eszi a tyúk tojást.Miért lehet ez?Vagy a libák ilyenek?2015. febr. 19. 08:00
1/5 anonim válasza:
A tyúk is megeszi, ha rájön.
Ezt a libát ki kell venni onnan, már nem fog megváltozni.
2/5 anonim válasza:
A mész miatt. Kell a szervezetének a mész, hogy tojni tudjon.
Nem az íze miatt, nem amiatt, hogy éhezik.
3/5 anonim válasza:
Nem a tojas belseje kell neki, hanem a heja. Vegyel nekik meszpotlot. Utanna abbahagyja.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen tudom, hogy a tyúk is eszi ha rájön.Azt hittem, hogy van valami más különösebb oka annak, hogy a liba is "megbolondult" :) Sajnos kivenni nem tudom mert csak egy baromfiudvarunk van levágni meg még nem szeretném,bár lehet, hogy inkább az lenne a legjobb.Két libánk van összesen a két kedvencem 1 hónapos korukban vettem négyet és mára ez a kettő maradt de annyira hozzám nőttek, igazság szerint sajnálom nagyon levágni de hát azért vannak nem?! Szóval köszönöm a válaszokat! :)
2015. febr. 19. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!