A liba is tojik ugyanúgy, mint a tyúk?
Figyelt kérdés
Ettem libatojást és bejön nagyon..jobb a sárgája is. Kérdésemet úgy értem, hogy tojik mindennap??2014. febr. 1. 22:30
1/5 anonim válasza:
ahogy tudom, csak egy bizonyos időszakban tojik egy évben, de nem mindennap, viszont szakértő se vagyok, de vannak honlapok tuti.
2/5 anonim válasza:
a liba március elejétől, május közepéig toj általában, időjárástól függ, mikor indulnak be nála a hormonok. Ez idő alatt fészket rak magának szalmából, abba rakja a tojásait, majd kb 8-12 tojás után nekiáll költeni. ha elszedjük alóla a tojást, akkor folyamatosan tojhat még egy ideig
4/5 kaszás29 válasza:
Én dolgoztam 2 évig libatelepen és 4000 libával,télen tojnak tavaszig.És ha keltetni is akarsz 3 tojóhoz kell egy gúnár remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!