Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » 2 napja találtam egy néma...

2 napja találtam egy néma kacsát aki nagyon fél az emberektől és nem akar enni az ivás is nehezen ment először de arra sikerült rávenni azóta iszik rendesen de enni még mindig nem akar. Tudnátok tanácsokat adni, hogy hogyan vegyem arra is rá?

Figyelt kérdés

#kacsaetetés
2015. jan. 3. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor jársz a legjobban, ha felhívod a Magyar Madártani Egyesületet és tőlük kérsz tanácsot, esetleg valahogy bejuttatod hozzájuk... Éhen, szomjan is pusztulhat nálad.
2015. jan. 3. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:
A kacsa liba ezek magukban nem nagyon esznek. Ha már ketten hárman vannak, megjön az étvágyuk. Kukoricadarát vizezz be neki kicsit hogy ragacsosabb állagú legyen. Csalánt most nem tudsz neki szerezni az a baj. De ha módodban áll telefonálj a hortobágyi madárkórháznak, ők profik az ilyesmiben. Vagy ha lehetőséged van rá, akkor szerezz mellé 2 kacsát. Hárman jól ellesznek meglátod.
2015. jan. 3. 21:11
 3/3 anonim válasza:
Sokat nem tudok mondani, de remélem, hogy megél a kicsike. Ha már muszáj, akkor tömd le a torkán az ételt, nem fogja megbánni.
2015. jan. 10. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!