Milyen állatot érné meg befektetési célból tartani (hal, madár, hüllő, emlős, kutya, macska, disznó)?
a kérdés teljesen komoly!
az utolsó válaszolónak igaza van. az információ korát éljük, minden ami kell (beleértve magát az állatot, a takarmányt, és a szükséges szerszámokat, eszközöket is) 5 kattintás alatt elérhető.
viszont kérem lehetőleg a kérdést ne bíráljuk, hanem válaszoljunk rá! :)
a fürjes dolog érdekes lehet, már javasolták nekem korábban. :)
Egyetértek az előttem szólóval. Ha nem tudod kiszámolni, megéri-e az adott tevékenység, akkor nem értesz hozzá, tehát a bukás erősen ott van a levegőben. amit Te "5 kattintással" megtanulsz, mi az egyetemen 5 évig tanultuk, utána még gyakorlat. Nem akarom a dolgot misztifikálni, de a Te érdekedben írok.
Javaslatom: alapos tájékozódás a szakirodalomból, gyakorlati tapasztalatszerzés egy már működő vállalkozásnál, precíz gazdasági számítás, és akkor kis tételben el lehet kezdeni a dolgot, majd lassan fejlődni.
Még egyszer mondom, a Te pénzed, a Te életed, csupán a jóindulat vezérel.
-állattenyésztő-
zolidobos - úgy látom, te elméleti ember vagy. én is járok főiskolára, és sajnos pontosan tudom, hogy mit ér a gyakorlatban az amit ott megtanítanak (kivétel a tiszteletnek!). "A tett halála az okoskodás" - ugye, hogy Madáchtól idézzek.
Korábban foglalkoztam már néhány állattal, és ott is megtapasztaltam ezt. Nem az EU-s körülmények között tartott baromfi a legegészségesebb, hanem Mari néni csirkéi a falu végén, akik szanaszét vannak engedve egész nap. :)
köszönöm a jóindulatodat, azonban továbbra is leginkább válaszokat szeretnék kapni. Nem azért, mert "nem tudom kiszámolni, hogy megéri-e", hanem mert: egyrészt még nincs is mit kiszámolni, másrészt mert a valóságot nem is lehet!
a kérdésemmel csak ötleteket szeretnék kapni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!