1/2 anonim válasza:
Szerintem a "kacsa" szabad tartású, van mozgáslehetősége, annyit eszik amennyi jól esik. A hízott kacsa egy kis ketrecben él, amiben nem tud mozogni, tömik, ami azt jelenti, hogy 6-8 óránként egy csövet dugnak a torkába, amin keresztül teletöltik a begyét, így lényegesen több kalóriát juttatnak a szervezetébe, mint amennyire szüksége lenne, ezért jelentős mennyiségű zsírtartalékot halmoznak fel és abnormális méretekre nő a mája.
2/2 zolidobos válasza:
Kedves első, amit leírtál "szerinted", szerintem is így van.
Az első a pecsenyekacsa, a másik a hízott kacsa, aminél a tömés során az Általad mondott okok miatt astag szalonna réteg, és az ún. zsírmáj alakul ki. Természetesen sütni az utóbbi alkalmasabb, a máj, saját hájában sütve pedig fejedelmi csemege. (bár nem egy "Norbi-update kaja)
-állattenyésztő-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!