Sok helyen olvastam, hogy a hús előállításnál sok CO2 keletkezik. Hogyan? Milyen művelet következtében?
Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 10:35
1/6 Shai-Hulud válasza:
Ja, mire az újszülött kismalac eléri a vágósúlyt, rengeteget lélegzik. :-DD
2/6 anonim válasza:
Hús előállítás? Mármint állattenyésztés? Persze, az állatok lélegeznek akárcsak te, és közben CO2-t lélegeznek ki. Ha erre gondoltál.
3/6 A kérdező kommentje:
például ebben a cikkben
[link] info/index.php?option=com_content&view=article&id=810:a-hus-es-a-sajt-a-legkevesbe-klimabarat&catid=38:haszonat-tart&Itemid=53
nem hiszem hogy a lélegzésükre gondoltak..de lehet hogy tévedek
2014. nov. 2. 11:14
5/6 Platypus válasza:
Nem csak a légzésük. Ott az a rengeteg üzemanyag, amit felhasználtak a takarmányuk termesztéséhez, az ellátásukhoz, a szállításukhoz és a feldolgozásukhoz is. Ezek mind összeadódnak, ha a környezetterhelést nézed.
6/6 A kérdező kommentje:
igen erre gondoltam amit az utolsó írt! köszönök minden választ!:)
2014. nov. 2. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!