Ha az ivar érett kan sertés nem párzott, le lehet vágni? Vagy akkor is büdös a húsa?
Figyelt kérdés
2014. nov. 1. 13:14
2/5 anonim válasza:
Akkor is budos. Illetve, a kanszag genetikai jellemzo, szoval vagy budos, vagy nem.
3/5 anonim válasza:
Büdös. Ez nem a párzástól, hanem az ivarérettségtől függ. Ki kell heréltetni és minimum 2, de inkább3 hónapot várni vágás előtt.
4/5 zolidobos válasza:
A 3. válasz teljes.
-állattenyésztő-
5/5 anonim válasza:
Sajnos vettem már sonkát egy neves cégtől és bizony mikor sütöttem érezni lehetett a büdös "kanszagot"! Ki is kellet dobni az egészet.Azóta nem veszem annak a húsiparnak a termékeit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!