Myxovac nevű védőoltóanyagot hol, és mennyiért lehet venni Debrecenben?
Figyelt kérdés
Tél óta vannak nyulaim, tavasszal kaptak fél éves védettséget biztosító védőoltást az állatorvostól. Most viszont kellene az ismétlőoltás, mert a legyek és szunyogok elözönlöttek minket, (nem tudom, hol a franczban voltak eddig, de őszintén szólva egyáltalán nem hiányoltam őket).Valaki azt mondta, hogy nem muszáj a rendelőbe vinni a nyulakat, mert egyrészt kapható vakcina myxomatózis ellen valahol (de hol azt már nem tudta megmondani), kedvező áron. Továbbá kár stresszelni a nyulakat szállítással. Nem tudom honnan lehetne beszerezni a vakcinát, de sürgős lenne, úgy hogy kérlek titeket segítsetek nekem! Előre is köszönöm!2014. szept. 5. 17:35
1/1 anonim válasza:
A Diószegi úton ahogy megyek kifelé Bánknak, ott láttam a buszból állatgyógyszertárat. Szerintem ott van ilyen gyógyszer. Vagy nem tudom megvan e még a Sennyei Oláh István utcán a patika. Vagy még a Nyíl utcán is volt egy középtájon egy ilyen patika. Ami még biztos az a Szikes utcai rendelő feletti kisállat patika. Ha nincs ott az se baj, de az ott dolgozó tud mondani olyan helyet ahol kapható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!