Hogy lehet megkülönböztetni őket?
Aha köszi!!!
Légyszi olyan írjon aki esetleg tud rendesen és hasznosan válaszolni.Amúgy vajon miért kérdeztem???Mert talán egyforma nagyok???Hát igen!!!!!
Ebben a korban, ránézésre még sehogy. A kloáka kifordítást én is hallottam, de pl én nem állnék neki.
Majd később, 4-5 hónaposan: a lányoknak mélyebb, dödögősebb, a gunaraknak magasabb, élesebb, kiabálósabb hangjuk van. A tojónak jobban lelóg a hasa, a gúnárnak feszesebb, ezért hosszabbnak tűnik a lába.
És amúgy valóban, agresszívabb lesz a gúnár, azaz pl ha idegent látnak közeledni, akkor a gunarak őrzik a portát, ők ordibálnak meg ijesztgetnek, a tojók inkább a gúnár háta mögül kibicelnek.
3. vagyok. A tojó is sziszeg, pl ha a fészkét, vagy a kicsiket védi. A lógó has ilyen zsenge korban (2-3 hónapos) simán a jóléttől is lehet :).
De elvileg titeket nem fognak bántani, legalábbis nálunk tök normális a gúnár is meg a csajok is, inkább kitérnek, ha egymás útját keresztezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!