A deguimnak akarok nevet adni de nem tudom megkülönböztetni őket, hogyan kell őket megkülönböztetni?
Figyelt kérdés
2008. márc. 21. 09:31
1/9 anonim válasza:
semmiképpen sem vágj le a farok bojtból mert azzal harcot szítasz.
nekünk az elsö két lányaink is nagyon egyformák voltak aztán az egyik jobban nött és így külömböztettük meg öket.
a mostani fianknál könyebb volt mert az egyik orrán volt egy ici pici fehér folt. aztán ahogy nöttek az egyik nagyobb lett. aztán jött a háborús idöszak amikor az egyiknek ketté szakadt a füle , így most már nagyon egyszerü.
2/9 anonim válasza:
én az egyiknek a nyakába raktam egy kiskutyáknak való nyakörvet.így könnyű.
3/9 A kérdező kommentje:
És ez a nyakörv nem zavarja a degut?
2008. márc. 24. 11:10
4/9 anonim válasza:
nekem a patkányomnak volt nyakörve kicsi korától, eleinte zavarta, de csak annyi ideig, mint egy kiskutyát. megszokta gyorsan, bár azóta már elhagyta valahol, és nem tettem rá újat.:)
5/9 anonim válasza:
Akár 1 napos kortól meg lehet jelölni őket, ha nagyon egyformák, mégpedig ártalmatlan növényi festékanyagokkal. Jól fest pl. a szeder vagy céklalé, a hasukat, mellüket lehet pöttyözni vele, de a későbbiekben már az egyhetes degucska szőrét is jól lehet nyírni jelölés céljából, a szőr töve fekete, így egy kis éles hajlított körömollóval kicsípett fedőszőrzet pl. a fejen, háton, fartájékon stb. sokáig jó megkülönböztetést nyújt. Később biztos felfedezhető lesz nagyságukban mozgásukban, jellemükben valami egyedi, mi degusok azt mondjuk, "a degukban az egyetlen közös, hogy annyira különbözőek!" (MINIOR)
6/9 anonim válasza:
Én a farkukról tudom megkülönböztetni-kicsi,hosszú,tömzsi,hiányos,stb..stb
7/9 anonim válasza:
Mi sose raktunk rá se nyakövet se semmit, nem bizti hogy azt jól fogadná. Amikor még kicsik, nagyon hasonlítanak, de 1-2 hónap alatt simán meg lehet őket különböztetni. Más lesz a farkuk, a fülük, a pofijuk, és nálunk általában az egyik mindig nagyobbra nőtt mint a másik (nem tudom mért)....
8/9 anonim válasza:
én meg onnan :P hogy mi mindig kiengedjük őket már volt ebből 1-2 baleset hogy pl füles (az 1.-ső számú degum) bemászott a kihúzhatós ágy alá, és véletlenül a farkáról a bojtot vhovabecsípte, és le-esett, pilóta meg ki esett a 3.-ikról és túlélte (azért "pilóta" :P) jah meg megrágta a vezetéket és kiROBBANT a foga, és 1 napiáramszünet, és TÚLÉLTE :P szal :P...
9/9 anonim válasza:
kirobbant a foga???????, és túl élte a harmadik emeletet??? te jó ég ezek vasból vannnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!