Gábor t kérdése:
Kislibák mind ha meg lennének fázva, ki heverik?
Figyelt kérdés
Takarmányt kapnak , zöldet meg fűtést. A kérdésem, hogy meg maradnak-e?2014. jún. 13. 20:40
1/4 anonim válasza:
Miből gondolod,hogy meg vannak fázva.Ebben a hőségben nagyon kell figyelni,nehogy hőgutát kapjanak.
2/4 anonim válasza:
Most már nem fáznak meg, de ha megfázik sokszor odalesznek. Eltaknyosodik, gubbaszt megy a hasa kínlódás van utána. Most az árnyék legyen, nappal sokszor ki se engedik hadd hűsöljön, csak hajnalban meg késő este felé. Már fűtés is le lehet kapcsolni
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Meg fázás alatt azt értem , hogy köhög szuszog mossa az orrát vagy csőrét, látszik hogy nehezen kap levegőt , de egyenlőre esznek rendesen, és szaladgálnak is néha.A házikójukba tettem rádiós hőmérőt így tudom , hogy kora reggel 20-22-fokvan náluk. Árnyék van bőven, meg vizük is.
2014. jún. 14. 14:56
4/4 A kérdező kommentje:
Meg kaptam a válasz. A többség nem heveri ki, köszönöm a jó választ.
2014. jún. 27. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!