Hol lehet tuti biztosan fajta tiszta fekete Australorp csirkéket rendelni?
Figyelt kérdés
Mert egyrészt csak gazdák hirdetéseit találom, akik azt mondanak amit akarnak nem tudhatom, hogy igaz-e, és ezek is az ország másik végén vannak. Varázsolni nem tudok, az út meg drága.2014. máj. 9. 18:52
1/4 Gabica12105 válasza:
Kérdezz meg egy állatorvost ő biztos tud ebben neked segíteni nekünk is ő segített bár nekünk brámára volt szükség. Vagy ha Miskolc környékén élsz Ónodon lehet néha kapni de nem lehet ott tudni hogy keresztezve van e.
2/4 A kérdező kommentje:
Hé! Egy állatorvos mondd meg nékem! Amúgy egy állatorvos miért biztos, hogy tud? Gyógyszerezni nem csak fajta tisztát lehet.
2014. máj. 14. 00:48
3/4 nagyimi válasza:
Sziasztok! Nekem vannak 14 hetes fekete australorpjaim, néhány jércétől és kakastól meg fogok válni. 1,2-1,5 kg. közötti súlyúak. Hogy mennyire fajtatiszták, azt nem tuom megmondani, egy szolnki úrtól vettem tavasszal a törzsállományt, a kakas dunántúli, a tyúkok pedig békési származásúak. (Persze ez az eladó állítása szerint.) A madaraim a fajtastandardnak megfelelőek, bár néhányuknál a 4. és 4. evező hegye kissé fehéres, ez időnként elővillan, ezek a szakirodalom szerint továbbtenyésztésre nem alkalmasak. Már én is keresgéltem tenyésztőket, kakast szeretnék cserélni, vagy vásárolni. :D Kitartás!
4/4 nagyimi válasza:
:D 21 hetes az állomány, a fehér evezőtollakat egytől-egyig kinőtték. A szebb kakasok 2,5-2,9 kilósak. [link] itt még 18 hetesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!