Üdv! Milyen fajta cica? Igy nézett ki picinek de most 2 éves és teljesen fekete appró fehérvégű szörszálakkal.
Ez alapján a füst is világos tövű. Azt úgy fordítottam le, hogy az ezüst cirmos macska nonaguti változata... A maine coonok között is vannak füstösek.
De találkoztam már olyannal is egy leírásban, hogy mondjuk szürke színű cica világos szőrvéggel, de hogy ez milyen szín lenne, nem tudom.
Mindenesetre nagyon cuki.
Hogy milyen fajtára hajaz, nem nagyon lehet megmondani kiskori képek alapján.
Tyű. Ez konkrétan egyetlen általam ismert macskaszínnel sem egyezik. Még csak képen sem láttam hasonlót.
Szerintem kérdezd meg itt, ide írnak tenyésztők is, hátha mondanak rá valami okosat:
Csak ne azt kérdezd, mi a fajtája, mert az közönséges házimacska. A színe az, ami rendkívüli.
Úgy látszik, senki nem nézte meg azt a táblázatot, amit linkeltem. :(
Jobb oldalt van a health-related rész. Itt mindenféle mutáció van (ami nem feltétlenül betegség, csak érdekes színkombinációk jöhetnek létre.)
Íme egy fekete párduc, ami hasonló:
itt látható hogy vannak helyek ahol majdnem világos szürke a a szőre de ahol fekete ott is a töve világos szürke. hátulról jól látni de nem akartam a fenekét fényképezni (talán illetlenség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!