Lehet 1-2 napig hűtőben tárolt tojást kotlós alá rakni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 5. 09:03
11/12 zsimko válasza:
Tisztelt 8-as
Ha ön annyira okos,és tanult ember lenne,akkor biztosan nem ilyen választ írt volna.Szerintem nagyon lekezelő,és sértő,amilyen stílusban válaszolt.Inkább ne is tette volna.A kedves 9-es válasza,aki Józan Parasztként szerepel egy nagyon korrekt ember lehet.Ez a kérdés engem is foglalkoztatott,amit a kérdező fel tett.És én a végére is járok,mert olyan tojást teszek a keltetőbe,amit hűtőben tároltam.Kíváncsi leszek az eredményre,amiről be is fogok számolni,kb 3 hét múlva.
Annyit még hozzá tennék,csak azért regisztráltam be erre az oldalra,mert annyira felháborított a nyolcas válaszadó,hogy meg kellett írjam,a véleményem.
12/12 anonim válasza:
Tisztelt 11-es
Mi lett az eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!