Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Szerintetek nagyon gáz ha...

Szerintetek nagyon gáz ha 13/l vagyok és libát nevelek azért hogy pénzt szerezzek?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 21:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2014. ápr. 19. 13:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Én is 13 éves vagyok, és 20 nyulat tartok egyszerr,e egyedül gondozom, senki sem szól bele.

Minden nap megyek ki hozzájuk, mindenki tud róla.

Nem gáz egyáltalán, sőt! Legalább felelősséget is tanulsz, és állatszerető vagy, ami még előny is... Vannak akiknek nem jár ez meg --> Csak azt tudom erre mondani, SZÍVÁS.

Akiket nem érdekelnek az ilyenek,nem tudom milyen a gondolkodásmódjuk, megvan róluk a véleményem, nem akarok csúnyát írni :)

Hátha valaki felkapja a vizet.

2014. ápr. 19. 15:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem, nem az. Bárcsak nekem is ennyi eszem lett volna 13 évesen mint neked.
2014. ápr. 19. 17:01
 14/15 doboszoli ***** válasza:

Nem is "gáz", nem is vicces, hanem DICSÉRETES!

Libával nagyon jó kis zsebpénzt lehet szerezni, ráadásul az egyik legintelligensebb faj a baromfik közül. (nem tudom ki találta ki a "buta liba" mondást)

Ha megfelelő hellyel, hozzáértéssel, kitartással rendelkezel, jól "jövedelmezhet"l, ha még szívesen is csinálod, külön szerencse.

Sok sikert, ha gondod van keress, segítek.A nyolcvanas években több százezer liba ment át a kezemen, van némi tapasztalatom.

-állattenyésztő-

2014. ápr. 20. 09:12
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!! :)
2014. ápr. 20. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!