Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Mi vagy ki lophatja el a...

Mi vagy ki lophatja el a tyúkokat?

Figyelt kérdés
Ahelyzet a következő kereszt ház vagyunk a kertünk(csirkeól is)2egymásba érő sarkáról 2ház van +kerités egyiknél beton másiknál sima háló ami elég szar.A mi keritésünk tégla vas kapuval innen kizárt hogy bejöjjön bármi.2kutyánk van másik udvar.A csirkeólban+kifutó 4brahma tyúkunk volt +1kakas 5kacsa. amikor eltűnt az első tyúk,azt hittük valami állat de délelőtt tüntek el a tyúkok amig én boltban voltam és különböző dolgaimat intéztem.2nap múlva újabb 3 nap múlva mégegy és végül ma az utolsó tyúk is eltűnt.De nincs nyoma annak hogy állat vitte volna el,kiszállni nem bírt mert nagyon magas a kerítésük.Tollakat sem hagyott maga után szóval egy tollgörbülete nélkül délelőtt folyamán tűntek el a csirkék!Van rá esély hogy valami állat vitte l így vagy emeberi kéz van a dologban???
2014. ápr. 3. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Emberi!!

jelentsd a rákba!

2014. ápr. 3. 14:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Dakotánk nincs,csak simabőrűnk :) viszont nagy genyó az biztos!
2014. ápr. 3. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Na ja, nem napon barnultak tyúktolvajok! Örülj, hogy még nem törtek be és vittek el mindent. Jó lenne egy biztonsági rendszert (kamerával) beépíteni. Kutyákat megetetik, semmire sem jók.
2014. ápr. 3. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
azért nana.... sok "roma származású" lop de az nem azt jelenti hogy minden tolvaj az. Simán lehet egy csoringerebb magyar is, de akár a "szomszéd" is. ismerősőméktől a két házzal arréb lakó szomszéd lopta el tavaly télen kb az összes tűzifát (nem dakota csak kényelmes) csak a hlye pcsa arra nem gondolt hogy feltűnő hogy egész télen fűt fűt fűt, de a nyugdíjaspár egyszer se látja hogy fát hoznának neki
2014. ápr. 3. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:
#7-es nem talált. És libsi se vagyok. Meg komcsi se. Meg fityeszes se. De attól még nem vagyok hülye és látom hogy nem csak a cigók lopnak :) (pl lásd politikusok)
2014. ápr. 3. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Fideszesek nem tyúktolvajok, ha már lopnak, meg sem állnak 1 millió alatt.
2014. ápr. 3. 21:32
 7/7 Singham ***** válasza:

Hogy mit tehetsz az eltűnt tyújaid ügyében? Semmit. Mert ,ha nem voltak tollak szétrepkedve, akkor ember volt. Rendőrségre hiába mész. Elkezdenek alibiből nyomozni, majd lezárják az ügyet pillanatok alatt, arra hivatkozva, hogy nincs meg a tettes.

Annyit tehetsz, hogy jövőben megpróbálod megelezőni a tolvajlást. Alapból lakatot vagy valamit szerelsz fel a tyúkól ajtajára. Meg próbáljátok minél nehezebben betörhetőnek megépíteni, ergo sehol se tudjanak bemászni. Tetőt is így csináljátok meg. Hidd el kérdező, képesek még azt is leszedni, ha a tyúkokat megakarják szerezni.

Aztán még, ha nincs kutya, akkor azt is beszerezni. Lehetőleg a tyúkól környékén tudjon járkálni. Ez is elriasztja már a tolvajokat.

Ha jövőben is betörnek ezek ellenére, úgy, hogy ráadásul látszik az ajtón a betörés jele, akkor szépen menj el a rendőrségre, és jelentsd ki, ha 1 óra múlva nem lesz meg a tolvaj, akkor szépen megy a médiába az eset, miszerint itt az embertől nyugodtan lophatnak. Ekkor gőzerővel megpróbálják keresni a tettest, de még a siker így se garantált, ráadásul ezt a módszert csak akkor használhatod, ha egyértelműen látszanak a betörés jelei.

2014. ápr. 8. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!