Anya nyulam utóbbi két alkalommal nagyon rosszúl kölykezett adjak még egy esélyt vagy menjen a sütőbe?
6 kölyöknél többet sosem kölykezett de utolsó két alkalommal semmit nem produkált.
Előző alkalommal megkölykezett, de nyúlkölyköt egyet sem találtam (kb 2 héttel fialás után kezdtem benézni a fészkébe). Az ismerősöm azt mondja, hogy lehet hogy patkány ment be és elhordta a nyuszikat. Utóbbi kölykezés előtt meg másik patkánybiztos ketrecbe raktam, erre a padlóra fialt 5-öt ahol a kölykök megdöglöttek/megfagytak reggelig.
Hát ezekből ítélve nem feltétlenül jó anya. Én nem lutriznék többet vele, biztos pörkölt lenne belőle.
Az elsőnél lehetett,hogy megette, vagy elvetélt, de tényleg lehet akár patkány is, de a másodiknál hát mondanám, hogy ha túl későn raktad át, akkor az új hely miatti stressz váltotta ki belőle a hanyag szülőséget, de nem tudom, hogy fialás előtt mennyivel tetted át... szóval ha a stressz okozta az utolsót, akkor még egy esélyt kapjon, ha nem, akkor ne is gondolkozzál többet.
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad."
A lepontozóknak érveik is vannak, vagy csak egy klikket tudnak nyomni érv nélkül?
Gondolom sokuk nem tudja elfogadni, hogy vannak akik húsnyulat is tartanak fogyasztás céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!