Hol tudok venni élő sertést?
Pedig pont ebbol a rendben nem levo fejembol elek:D
De ez nem is lenyeg...ebbol mar vilagos hogy miert nem kellett hentes...az a szerencsetlen diszno sajat magat szurta nyakon amikor egy levegot kellett szivnia veled...zard le ezt a temat kislany ha mar ugyis megvolt a bulitok...ne puffogj ostobasagokon tovabb...
Kérdező a stílusod alapján olyan modell lehetsz, mint VV Bunkó Iza, esetleg a rokonod?
A 6-os válasz teljesen korrekt és segítőkész volt, de ezzel te is egyetértesz, hiszen a vágást is aszerint végeztétek, amit ő tanácsolt! (viszont téged csak a feszültségkeltés éltet)
Hogy senki nem kérdezte, mit dolgozik a válaszadó? Nos pont te célozgattál az életére, téveszméket hangoztatva, amire ő szintén segítőkészen és normális stílusban reagált! Felrovod neki, hogy "Aha, most már kérkedsz is :)", majd erre rákontrázva, önfényező kampányba lendülsz!
A 10-esnek is feltűnt defektes vagy, törődj bele te toples modell...
"Nem én válaszoltam egy ártatlan kérdésre hőbörögve." Igen te egy ártatlan válaszra reagáltál hőbörögve!
"Az sem érdekel senkit, hogy a válaszadó mivel foglalkozik, mivel senki sem kérdezte." Te céloztál rá, ezzel szítva a feszkót, burkolt kérdést tettél fel sértés formájában!
"És már levágtuk a disznót, hentes nélkül :)" Pontosan ezt tanácsolta ő is, akkor mi a gond?
"Te meg ne irkálj és ne nagyzolj folyamatosan." Te is megfogadhatnád, a saját tanácsodat...
"Próbálod éreztetni, hogy te felsőbbrendű vagy, pedig egy nagyon szánalmas bolond." Olvastam mindkettőtök irományát, de nekem úgy tűnik a saját magadról kialakult képet másra próbálod ráhúzni
"Máshol elhiszik a kis mesédet :)" Korrektül így szól a kérdésed: Mások vajon elhiszik a kis mesémet?
"Igen, nyakon szúrta magát a disznó.. Imádom ezeket a roppant okos embereket :)" tök poénos volt, személy szerint én nyakon szúrnám magam, ha el kéne viseljelek pár óránál tovább téged kedves VV modell...
Huszadrangú Való Világos modelltől messze vagyok, de azért köszönöm :) Utolsó dolog, amihez közöd van :)
És köszönöm, hogy ennyire empatikus, kedves, segítőkész emberek vagytok.. Akkor milyen lehet ha valaki bunkó? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!