Lesz egy lány kecském tavasszal. Az a baj, hogy nem tudom mi legyen a neve. Van 4 név. Kéne nektek eldöntsétek. Amelyikből a legtöbb lesz, az lesz a neve. Misztráll? Carmen? (Kármen) Yara? Yade? . Köszönöm .
Kéne nektek eldöntsétek. -> Ez milyen nyelven van?
Helyette:
Nektek kell(ene) eldönteni.
Kérdéseim:
1.Minek egy kecskének név?
2. Azt mondom, legyen Joli(az anyósomat így hívják, nagyon házsártos, zsémbes, felvágott nyelvű vénasszony). Neked lehet nem tetszik. Na és akkor mi van? Az én kecském? Nem. Tehát ha te Reginának vagy Noéminek akarod hívni, úgyis annak fogod. Ha meg Rozinak, akkor meg annak.
Egy kecskét meg lehet fejni akár évekig is név nélkül. Le is lehet vágni a húsáért névtelenül. Akkor minek neki név?
Az 1. válaszadó által javasolt Cármen (ráadásul így írva a Kárment, istenem!!!) névnél hülyébbet el se tudok képzelni.
Rózsa, Bori, akármi, de a Cármen így írva ráadásul, rettenetes...
Te nem egy brazil állatot akarsz nevelni, és nem az Amazonas partján fog nevelkedni ez az állat, hanem - ha jól értem- szerény kis hazánkban.
És nem egy szépségkirálynőről van szó, hanem egy haszonállatról.
Nekem ezek tetszenek a legjobban:
Nelli,
Gerda,
Méri,
Berta,
Liza,
Emma,
Márta,
Ella,
Gréta,
Mici
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!