Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Látatok már igazi tehenet?

Látatok már igazi tehenet?

Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 23:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én csak így autóból messziről, mikor valahol ki voltak engedve pl. a 4-es mellett.
2013. okt. 21. 00:49
 12/24 anonim ***** válasza:
Hogyne láttam volna... Kutyámmal hajtottuk őket reggel ki este meg be a határbol.
2013. okt. 21. 02:12
 13/24 anonim ***** válasza:
Megesett már velem.
2013. okt. 21. 02:28
 14/24 anonim ***** válasza:

Köztudott, hogy az igazi tehén az lila!

(...és Milka feliratú)

2013. okt. 21. 04:02
 15/24 anonim ***** válasza:
63%

Zala megyében bementünk egy tehéncsorda közepébe és volt ott egy bika, ami csúnyán rám mordult, aztán megindult felém elég gyorsan. Erre megilyedtem, elkezdtem futni, a bika meg futott utánam. Aztán már olyan gyorsan futottam, mint még soha, kb 200-al rohantam be az erdőbe a fák közé. Sikerült lerázni. Egy idő után megállt.

A haverom meg futott utánunk, így nézte, hogy mivan :)

Lehet éppen haviztam, már nem tudom, de állítólag akkor támadják meg a nőket. Legalábbis ezt később mondták nekem. Én nem tudom mit akart, de már többet nem szívesen megyek a közelükbe. Ha látom őket, jó messziről nézem csak.

2013. okt. 21. 07:30
 16/24 anonim ***** válasza:

Amióta bejöttem az istállóból, azóta nem LÁTTAM. (kb. 10 perce)

De hogy a "látatok" mi lehet, azt nem tudom.

2013. okt. 21. 08:50
 17/24 anonim ***** válasza:

van olyan ember,aki nem látott? :O

de durva.

Én kicsiként még ültem is rajta, amit már persze nem mernék megtenni, de én amolyan állatőrült voltam születésem óta, és a bikához is simán bementem. Szerintem csoda, hogy még élek...meg engem is szerettek mindig az állatok, amikor rokonéknál kimentem a tehenekhez a legvadabb tehén is követett engem pár óra múlva, én meg mindig vittem nekik mindenféle finomat :) Sőt, egyszer a malacokkal aludtam, de ezt már csak így név nélkül merem mondani, mert amúgy ez gááz :D Voltam kb 5 éves, szintén rokonéknál bementem a malacólba, és addig játszottam a malacokkal, hogy elaludtam, ők meg körbe feküdtek engem, és együtt aludtunk. Anyukámék a mai napig mosolyogva emlegetik, hogy milyen aranyos látvány volt...hát képzelem:D

2013. okt. 21. 10:13
 18/24 anonim válasza:
Szerintem az utóbbi 10 évben senki sem látott tehenet, csak optikai csalódás volt. Ma már egészséges tehén mentes tejet lehet kapni a tesco-ban. A tudomány már feltalálta a mesterséges tejet, tojást, húst stb.
2013. okt. 22. 07:41
 19/24 anonim ***** válasza:
75%
Itt Németországban tele van a legelő villanypásztorral elkerített tehenekkel. Még kb öt perc, és látom őket.
2013. okt. 22. 09:29
 20/24 anonim válasza:
54%
Igen, láttam, így két T-vel!
2013. okt. 22. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!