Látatok már igazi tehenet?
Köztudott, hogy az igazi tehén az lila!
(...és Milka feliratú)
Zala megyében bementünk egy tehéncsorda közepébe és volt ott egy bika, ami csúnyán rám mordult, aztán megindult felém elég gyorsan. Erre megilyedtem, elkezdtem futni, a bika meg futott utánam. Aztán már olyan gyorsan futottam, mint még soha, kb 200-al rohantam be az erdőbe a fák közé. Sikerült lerázni. Egy idő után megállt.
A haverom meg futott utánunk, így nézte, hogy mivan :)
Lehet éppen haviztam, már nem tudom, de állítólag akkor támadják meg a nőket. Legalábbis ezt később mondták nekem. Én nem tudom mit akart, de már többet nem szívesen megyek a közelükbe. Ha látom őket, jó messziről nézem csak.
Amióta bejöttem az istállóból, azóta nem LÁTTAM. (kb. 10 perce)
De hogy a "látatok" mi lehet, azt nem tudom.
van olyan ember,aki nem látott? :O
de durva.
Én kicsiként még ültem is rajta, amit már persze nem mernék megtenni, de én amolyan állatőrült voltam születésem óta, és a bikához is simán bementem. Szerintem csoda, hogy még élek...meg engem is szerettek mindig az állatok, amikor rokonéknál kimentem a tehenekhez a legvadabb tehén is követett engem pár óra múlva, én meg mindig vittem nekik mindenféle finomat :) Sőt, egyszer a malacokkal aludtam, de ezt már csak így név nélkül merem mondani, mert amúgy ez gááz :D Voltam kb 5 éves, szintén rokonéknál bementem a malacólba, és addig játszottam a malacokkal, hogy elaludtam, ők meg körbe feküdtek engem, és együtt aludtunk. Anyukámék a mai napig mosolyogva emlegetik, hogy milyen aranyos látvány volt...hát képzelem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!