Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Látatok már igazi tehenet?

Látatok már igazi tehenet?

Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 23:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Miért

Te nem?

Általában foltosak

2013. okt. 20. 23:52
 2/24 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretnek kérődzni
2013. okt. 20. 23:53
 3/24 anonim ***** válasza:
Igen, többet is. Láttam istállóban, és mezőn is. Sőt szürkemarhát is láttam. :)
2013. okt. 20. 23:57
 4/24 anonim válasza:
35%
Igen, még általánosban. Át kellett menni az istállón és a teheneknek pont akkor jutott eszükbe egyszerre fosni. Hiába szaladtunk, a fél osztály lába tehénszaros lett, én meg megúsztam, úgyhogy nagyon röhögtem. :D
2013. okt. 21. 00:11
 5/24 anonim ***** válasza:

Mögöttünk legelő. Voltunk már egy fejőüzem szerű istállós komplett gazdaságban, ahol megsimogathattam a kis bocit. Volt bika, tehén, pici boci, serdülő boci, újszülött boci.

Szóval igen, láttam már tehenet.

2013. okt. 21. 00:16
 6/24 anonim ***** válasza:

Aha, sokszor, a szomszédban tartottak állatokat. Megpróbáltam fejni is egyszer, de annyira nem érdekelt, hogy hosszan próbálkozzak, elsőre pedig nem alkalmaztam elég erőt. Nézni szórakoztató, ahogy húzgálják és zubog a tej... Persze meleg, habos, frissen fejt tejet is ittam.

Kismalacokat pedig cumiztattam, az mekkora meló.. És offtopic is itt :)

2013. okt. 21. 00:31
 7/24 anonim ***** válasza:
Legutóbb néhány órája az országút mentén. :D
2013. okt. 21. 00:31
 8/24 anonim ***** válasza:

De várjál csak... Tehenet nagyon nehéz nem látni, legalábbis errefelé. Lépten-nyomon legelnek az országutak mellett. Ha elmegyünk motorozni, többnyire látunk tehenet is, lovat is.

Persze aki az életét a Moszkva tér környékén éli le, az valószínűleg nem lát egyet sem...

2013. okt. 21. 00:34
 9/24 anonim ***** válasza:
persze. olyan igazi kolompos foltosokat is útmenti legelőn. gyönyörű látvány.
2013. okt. 21. 00:34
 10/24 anonim ***** válasza:
80%
Ausztriában meg Svájcban az alacsonyabb rendű hegyi utaknál nemcsak az utak mellett legelnek mindenfelé, hanem keresztül is battyognak simán, ha a másik oldalon zöldebbnek látják a füvet. :D És közben kolompolnak, elég hangulatos. :)
2013. okt. 21. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!