Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Van itt olyan nő aki egyedül...

Van itt olyan nő aki egyedül él tanyàn? Esetleg erdei hàzban?? Korral légyszi és hogy miket tartotok.

Figyelt kérdés
tegnap 17:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%

Helyrajzi szám, gps koordináta nem kell?

Nincs elég szereplő a Kékfényben?

tegnap 17:47
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem nézek tvt 20eve...
tegnap 17:48
 3/20 anonim ***** válasza:
78%
Ezt inkább az ismerkedős kategóriába kellett volna kérdezni.
tegnap 18:20
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagybátyám élt tanyán, egyedül. A bedőlt házassága után kb. 40 évesen költözött ki és nem akarom szépíteni a dolgot, nyomorgott. Csak villany volt, kútvíz, fatüzelés. Télen nem fürdött, mert hideg volt, heti pár napot eljárt kőműves segédnek, mert az állatokból nem lehetett megélni. Csirkét tartott, egy ideig disznót, de többször pestises lett neki. Bejárt oda minden vadállat, gondolom elkapták.

Telente sokat járt az egyik debreceni haverjához a panelba, ott meleg volt.

Nem élt sokáig, szeretett italozgatni, májrák vitte el olyan 60 év körül.

tegnap 18:40
 5/20 A kérdező kommentje:
Én is 40evesen koltoztem ki de egész máshogy élek😂😂😂
tegnap 18:42
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Esőben, hóban, fagyban, hőségben egy tanyán egyedül állatokkal foglalkozni, munkagépeket javítani (ingyen senki más nem fogja megcsinálni) nem akkora fun.

És akkor még saját magaddal nem foglalkoztál: főzni, mosni kell, fát vágni, behordani, fűteni kell. A tyúk sem fog magától a tányérba ugrani. Több órás munka mire olyan állapotba kerül.

A tanyasi életben ismeretlen fogalom a szabadság. Az állatok 365 napos gondozást igényelnek. Legfeljebb pár órára tudod őket otthagyni.

Egyedül ez mega szopás. Annyira az, hogy régen is ezért voltak a 10 gyerekes családok, hiszen annyi volt a munka.

tegnap 19:30
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Sokan szidják a gyári melót, hogy mekkora mókuskerék élet, de szerintem ettől még nagyobb a tanyazás.

A gyárban legalább van szabadnap, amikor azt csinálsz, amit akarsz a kutya nem szól hozzád. Na ez a tanyán nincs így. Ott vagy talpon vagy napi 12-14 órát vagy bedől az egész.

tegnap 19:34
 8/20 A kérdező kommentje:
Fogalmatok sincs róla :) hülyeséget irtok
tegnap 19:35
 9/20 anonim ***** válasza:
92%

Ma reggel 9-kor ébredtem, megnyomtam a gombot a kávéfőzőn, lejött egy finom tejeskávé, visszafeküdtem az ágyba és a hírek, valamint a kedvenc sorozatom nézése közben elszürcsöltem. 11-kor megrendeltem az ebédem, 12-kor hozta a futár. Kényelmesen megettem, bepakoltam a mosogatógépet, amíg az dolgozott sétáltam egyet, csak úgy. Tök jó napos idő volt.

Útközben vettem egy thai menüt, az volt a vacsora. Most ülök a jó kis panelomban és szól a tévé, pihe-puha meleg takaróban a kellemes tiszta lakásban.

Holnap megyek a rokonokhoz, mert ma még utaznak.

Te reggel 6-kor amikor 2 vödörrel a kezedben gumicsizmában a sárban disznót etettél nem volt hideg? 😂😂😂😂

tegnap 19:43
 10/20 A kérdező kommentje:

10es...nem muszajbol csinálom hanem mert ezt szeretem :)

Ha eladnám tudnék venni egy pesti lakást...

6evesen megmondtam H erdőben akarok élni...szorös a viszonyom az állatokkal...mindig is ez volt a hobbim...nem való ez bárkinek :)

tegnap 19:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!