Nyest lefejezte a kakasomat az éjjel, a húsa ettől ehető?
Figyelt kérdés
Nem eresztette bele a mérgét?2024. aug. 1. 14:07
1/15 anonim válasza:
A nyestnek nincs mérge, de bacikat, kórokozókat terjesztheti. Ezek elvileg magas hőfokon kisütve el kellene pusztulniuk, de őszintén én nem kockáztatnék ilyenekkel.
2/15 anonim válasza:
Milyen mérgét? A nyestnek nincs mérge... Azonban a helyedben nem enném meg.. Számos egyéb baktériumot vírust terjeszthet. Másrészt ott volt egész éjjel bármilyen féreg, bogár, rovar, stb megkezdhette már előtted a lakomát, ami szintúgy sok kórokozót hordozhat.
3/15 anonim válasza:
Kizárt, a hús (főleg ebben a melegben) megfelelő előkészítés híján romlásnak indult. Súlyos ételmérgezést is lehet kapni
5/15 BeefEater válasza:
Nem tudom, hogy a nyest húsának ártott-e, hogy kakast evett. Én nem kockáztatnék.
6/15 anonim válasza:
Semmiképp ne edd meg!
Hagyd meg kint az állatoknak, el fog fogyni. Emberi fogyasztásra alkalmatlan.
9/15 A kérdező kommentje:
Azóta már pörkölt lett belőle, annyi érdekelt amit kérdeztem, de akkor azzal nem lehet gond
2024. aug. 1. 18:12
10/15 anonim válasza:
De lehet. Ezt írtuk neked egy oldalon keresztül. Szövegértésed a s@ggedben van?
Majd most vagy lesz bajotok vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!