Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » A kakas honnan tudja, hogy...

A kakas honnan tudja, hogy mikor kukorékoljon?

Figyelt kérdés
2024. márc. 17. 03:16
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Hát beállítja az ébresztést az ájfonon
2024. márc. 17. 03:31
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Amikor érzi a hajnali merevedést, akkor áll ki kakaskodni!

😆😂🤣

2024. márc. 17. 03:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes kérdés, de én azt figyeltem meg mostanában, hogy ezek így beszélgetnek egymással. Kakas a kakassal. Közeli a nagyon távolival és az is nagyon érdekes, hogy nem vágnak bele egymás kukorékolásába. Szóval akkor kezdenek el kukorékolni, amikor mondanivalójuk van a másikok számára. Viszont ezt nem csak akkor teszik, amikor jön fel a Nap, hanem éjszaka sem áll be a csőrük. Azt még nem tudtam megfejteni, hogy miről diskurálnak, de gondolom, hogy nem arról, hogy mikor lesz kakaspörkölt az ebéd.
2024. márc. 17. 05:02
 4/5 Jossszy3 válasza:
100%

Sehonnan

A kakas nem reggel kukorélol hanem reggeltől estig nèhàny percenként, ha jó idő van

Rossz időben többet kussolnak

Nekünk az egyik hajnali 1kor bent az ólban is kukorékolt

2024. márc. 23. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy már írták tényleg nem csak reggel kukorékolnak a kakasok, legalábbis nálunk se, viszont reggel mikor ki vannak engedve általában többször kukorékolnak, gondolom mert örülnek, hogy ki lettek engedve.
2024. ápr. 27. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!