Miért kell megpörzsölni a disznót?
Figyelt kérdés
2023. dec. 19. 19:27
2/11 anonim válasza:
Mert a szőrét te sem akarnád megenni.
3/11 anonim válasza:
Mert azzal lehet a legegyszerubben es a legjobban eltavolitani a sorteket a borerol.
4/11 anonim válasza:
Vagy még forrázzák, de szerintem az elég nagy böszmeség. A nyílt láng sokkal jobban fertőtlenít és jól leégeti.
Nem csak a szőrt, de a baktériumokat is elpusztítja.
5/11 anonim válasza:
#4 a forrazassal nem jon le a szor. Ki az a h..lye aki porzsolo vagy ego szalma helyett (es nem utana) forrazza, mint a csirket?
6/11 A kérdező kommentje:
"Mert a szőrét te sem akarnád megenni."
Miért, a bőrét ki akarja megenni?
2023. dec. 20. 12:38
8/11 anonim válasza:
#6 peldaul en. A koromporkoltbe kerulo csulok is borostul kerul a konderba, a fott szalonnabor is eheto, a fulet pl. a disznosajtba teszik bele.
9/11 lewega válasza:
Mert gyorsabban megvan, mint a borotválás!
10/11 anonim válasza:
#5: eddig úgy gondoltam volna, hogy mindenki forrázza először. Ki akarná ráégetni a bőrre a szart meg a koszt, majd utána levakarni? Mifelénk először forrázzák-mossák, majd ha már tiszta, és a nagyja szőr lejött, a maradékot pörzsölik, majd a kormos réteget újra lemossák. A pörzsölésnek van még egy feladata: ha jól van pörzsölve, jól le lehet húzni a bőrét. Hiszen az többnyire külön kerül felhasználásra, és nem mindegy, hogy úgy kell levágni róla centinként kínlódva, vagy pár mozdulattal szépen lejön...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!