Egyszerűen nem bírom elviselni a szomszédból áradó bűzt! Mit tegyek?
Nem a jegyzőnek kell jelentgetni. Az pont leszarja.
Nébih! Nébih állatvédelmi osztályának kell írni.
Az én szomszédom is tartott malacokat, birkát, tyúkot, stb. Volt, hogy 3 méter magasba pakolta a tágyát a kerítésemnek.
Birtokvédelmi eljárást indítottam, a jegyző mindent rendben talált.
A nébih 2 nap alatt kijött és rendet tett. Tized annyi állatot se tartanak már, és kötelezték őket valami tároló építésére ahova a trágyát teszik. Rövid időn belül el is kell gondolom szállítaniuk, mert nem gyűlik a sz4r.
Már nincs bűz se.
Az utcabeliek nyilván engem utáltak meg. Nem értem én se, hogy miért nem zavarta őket a bűz. Förtelem volt.
Tudomásom szerint a háziállatok tartását alapvetően helyi rendeletekben szabályozzák, ennek érdemes utánajárni. Ha azokat sérti, akkor az önkormányzatnak/jegyzőnek kell bejelenteni.
Amennyiben azonban az állatokat nem megfelelő (akár számukra vagy más számára) veszélyes körülmények között tartják, akkor mehet a jelzés a NÉBIH felé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!