Birka illetve tehén mint befektetés?
Az állattartók most nagyon szenvednek a drága takarmányárak miatt, mert a felvásárlási árakban ne. tudják ezt a növekedést realizálni.
Nem hiszem, hogy te csendestársként jól jönnél ki belőle.
Inkább vegyél pár gramm aranyat, az jól jövedelmez!
#1 Arra gondoltam hogy befektetnék nekik, és igen a profiton osztozkodnék velük, 50-50 arányban.
#2 Szerinted mennyi pénz lenne a minimum amit érdemes lenne aranyba fektetni?
Szerintem jó ötlet, de abszolút nem értek hozzá.
Csak olyanokra gondolok,hogy mi van ,ha beteg lesz az állat,le kell vágni őket emiatt-bukod a pénzed? Van elég hely eltartani még extra ennyi allatot,fejni,gondozni? Mi van,ha történik valami az állattarto rokonnal,van,aki helyette dolgozzon?
Milyen haszonnal jár ez nekem? És mennyire fájna,ha elúszna a befektetett összeg.
En atgondolnam a rizikókat, aztán döntenek.
Amennyi felesleges pénzed van!
Ha jól tudom, már 10 ezres tételt is lehet venni.
Minden jobb a forintnál, sőt a valutánál is, mert hatalmas az infláció.
Vegyen földet?
Hogyan? Ez nem olyan, mint egy autó. Ki sem adhatja bérbe 5 évig.
Ha aranyat veszel, csak tisztán! Ne ékszert, mert annak ugyanúgy romlik az értéke. Ahhoz pedig, hogy tiszta aranyba fektess, nem elég egyszerűen csak leszaladni a kisboltba.
Amibe még jó fektetni, az az ingatlan. Ha most nincs is piaca annyira (most egy ideig lejjebb megy, de később visszahozza magát) idővel meg fog térülni. Hosszútávon remek passzív jövedelemforrás (pl ha kiadod).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!