Voltál már bent nagy testű állatok között úgy hogy az állatok szabadon sétáltak körülöttetek? Milyen állatok között?
Figyelt kérdés
Én lovak között voltam már ti?2022. szept. 14. 21:27
A kérdező szavazást indított:
Én még nem
Én már igen
31 szavazat
1/13 anonim válasza:
ló, bivaly, marha, szürke marha,
2/13 anonim válasza:
Voltam már tehenek között és egy szamár közelében. A lovakat messziről kerülöm.
4/13 anonim válasza:
Spar, Tesco, IKEA, Aldi, Coop, Lidl és stb. stb. egy csomóan mászkáltak körülöttem.
Miért kérdezed?
5/13 anonim válasza:
Mondjuk tehenek közt nem biztonságos, nem is ajánlják, mert ha bika is van, az még neked is mehet.
6/13 anonim válasza:
Tehenek között voltam. Néztek a bamba fejükkel, ennyi.
8/13 anonim válasza:
Borjas tehenek voltak, a pásztor akkor került elő, amikor beállt elém a bika. Nem támadott, csak vigyázott a többire. Egyébként szürkemarhák voltak. Lovak közé nem megyek be, mert nagyon kiszámíthatatlan.
9/13 anonim válasza:
"Lovak közé nem megyek be, mert nagyon kiszámíthatatlan."
Honnan veszel ilyen butaságot? 🤣
Én lovak között főleg, meg tehenek.A borjas tehén előbb veszélyes, mint a lovak között lenni... sokkal...
10/13 anonim válasza:
Egy ló megtámadott, félek tőlük, minden apró dologtól megriad, aztán fut, rúg, harap. Még a lovardában a szelidebbek közelébe se megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!