Honnan tudom hogy a nőstény nyúl készen áll a parzasra és a fialásra mert ha megtudnám azzonal beteném a bankhoz?
Figyelt kérdés
2022. júl. 7. 15:09
11/11 anonim válasza:
A nőstény ivarzik. Pontosan nem tudom mennyi időnként, ezért nem akarok hülyeséget írni, de általába tavasszal/nyáron(én úgy vettem észre az enyémeknél, hogy inkább akkor párosodnak szívesebben). Amúgy általába a bakk erőszakos, kisebb helyen majdnem mindig be lehet őket pároztatni, csak ha a nőstény nem ivarzik éppen akkor amikor párosodnak akkor amikor a bakk lefordul róla visít és azt figyeltem meg, hogy sokkal kevesebbet is fial mint amikor ivarzik. Ivarzáskor a nőstény hagyja hogy a hím párosodjon vele, nem fut sehova, nem nyávog meg semmi, ilyenkor egy óra alatt 4-5x is párosodnak és sokkal többet fial.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!