Kiakad a csirke amikor levágják?
Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 18:35
11/20 anonim válasza:
8 mert szerinted az ember nagykéssel a kezében hajkurássza a tyúkokat. Te sem láttad szerintem a Budapest vége táblát a másik oldalról. 🤣
Gondolom felétek a betörő is feszítővasat lóbálva járkál. :)
13/20 anonim válasza:
A vágás után elkezd teljes erővel verdesni, aztán egy percig csak pislog, míg elfolyik a vére, majd örökre becsukja.
Szerintem totál ki van akadva és csalódik benned.
14/20 anonim válasza:
Kb. annyira, mint én ezen a kérdésen.
15/20 abrakadabra69 válasza:
Képzeld olyat is tudnak állítólag ,hogy totál levágják a fejüket és úgy szaladnak össze vissza...
16/20 anonim válasza:
"A csirke nem szereti,
és hidd el fáj az neki,
amikor elvágják a nyakát,
nagyon nem érzi jól magát."
17/20 kokomfitty válasza:
Bár több esze van és pontosan ismeri elődjei sorsát is igen, kiakad, minden esetben amikor levágják. És több oka van a "kiakadásra" mint neked, ha nyakon vágnak, hogy menj tanulni.
18/20 A kérdező kommentje:
Egy csirkét 🐔 többször vágnak le?
2022. jún. 20. 12:02
19/20 anonim válasza:
Ha jól sikerül akkor csak egyszer
20/20 kriszpo válasza:
Ki ám. Kikéri magának, hogy őt itt és most .... Sokszor panaszkodnak, de hát mindig ugyanaz a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!