Szabad egy hétig 10 db napos csirkét és 4 napos kacsát tartani panelban?
Figyelt kérdés
A város mellől vennénk őket és csak hétvégén vinnénk vidékre kertbe. Lenne valami hátrányuk abból, hogy a meleg száraz levegőjű panelban vannak?
A szomszédok ha meglátják, ahogy visszük fel őket, szólhatnak? Zavarhatja őket? Szerintem nem lennének hangosak.
Napi 2-3 órát lennének csak felügyelet nélkül.
2022. jún. 13. 11:10
1/8 anonim válasza:
A helyi rendeletek és a lakás rendeletei irányadók, legtöbb helyen tilos, de most ugye rá vagy kényszerülve.. vidd fel halkan a pipiket ideiglenesen a dobozban, tartsd tisztán a helyüket, ne a földön legyen mert kopognak a parkettán át lefelé, legyen nekik kaja és víz és kész! :)
2/8 anonim válasza:
Panelben se láttam még csirkéket tartani, de átmenetileg mért ne. Tartsd őket valami oldalról zárt helyen...
3/8 anonim válasza:
Attól függ hogy a többi lakó mennyire tolerálja a tartásukkal járó szagokat?
4/8 anonim válasza:
Én ismerek olyat, aki fürjeket tart 4.emeleten, nem is kennelben, hanem szabadon a szobában.
5/8 Hovarju válasza:
Egy hétig simán elvannak a lakásban is, ha még kicsik.
Legyen elegendő enni- inni valójuk. Tartsd tisztán a helyüket és nem lesz bajuk.
Nekünk még sok évvel ezelőtt szintén panelban volt két kiscsibénk. Ők is kb. 1 hét múlva kerültek vidékre a végleges helyükre. Két gyönyörű nagy kakas lett belőlük.
6/8 anonim válasza:
Csak ne húzd az időt túl sokáig, mert ha kakasok, akkor hajnali 3-4-kor kukorékolni fognak :DD
7/8 anonim válasza:
Ha kutyát, macskát szabad tartani évekig, akkor ne legyenek félelmeid, ha néhány napig 14 pelyhes lény lesz nálad. Nem büdösebbek, nem hangosabbak mint a kutyák!
8/8 anonim válasza:
Kettes Sztálinvarosban tartottak panelben csirkét a fürdőszobában az ötvenes években az erőszakkal városba telepített parasztok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!