A malactartás milyen erkölcsi előnyökkel jár?
Figyelt kérdés
Az állattartás lehet meditatív is.
Pozitív hatással lesz a disznózás a mentális egészségemre?
2022. jún. 1. 01:06
1/9 anonim válasza:
Személy szerint én ebben nőttem fel. Unalmas volt az életem nélkülük, aztán ugye amikor volt az első két disznóm akkor még olyan 10-12 éves lehettem majd én ezekkel együtt nőttem fel. Csomoszor fialtattuk őket is , és nagyon megéri. És ezt nem pénzben írom, mert mi sosem adtunk el disznót, hanem családtag volt nálunk minden egyes disznó. Szerintem próbáld meg, mert megéri;).
2/9 anonim válasza:
A sertés nagyon érzékeny állat. Tisztán kell tartani.
Tévedés, hogy szeret a szarban fetrengeni. Viszont szeret fürdeni, tiszta almon aludni. Szereti, ha kefélgetik a bőrét.
Bármilyen állatot tartasz, akkor erkölcsös, ha az igényei szerint gondozod.
3/9 anonim válasza:
2. Némelyik érzékeny. Vannak olyanok, akik direkt kiboritják a vizet a vályúból, és fetrengenek a sárban. Nekünk több száz disznonk volt anno, mivel apam tenyésztő volt, engem csak az ilyen vietnami disznók fogtak meg. Úgymond az a dísz állat.:) Szerettem őket
4/9 anonim válasza:
A kismalacoknál aranyosabb állat nem létezik. De sajnos nagyon gyorsan megnőnek és elég sok a gond velük, ha nem akarod bezártan tartani őket.
5/9 anonim válasza:
2, sok pedig szeret a sorban feküdni, mivel nem tudnak izzadni, ők úgy hűsitik magukat.
6/9 anonim válasza:
Hát ha éjjel egykor nem írnál alvás helyett , az többet dobna rajtad!!
8/9 anonim válasza:
A malacpürkölt korábban kismalac, nem sajnálod elfogyasztani ?
9/9 anonim válasza:
Ha egy TV stábbal meglátogat a miniszterelnök, meg tudod hívni egy malacpörköltre .. Mindezt láthatja egy ország is..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!