Szoktak nyáron háziállatot levágni? Ha igen, mi okból, mert úgy tudom télen vágnak általában?
Figyelt kérdés
tegnap 20:04
1/7 A kérdező kommentje:
(élelmezési célra vonatkozik a kérdés)
tegnap 20:06
2/7 anonim 



válasza:





Csirkét, nyulat, birkát, bárányt.
Ha nagy lakodalom van, akkor sertést is.
3/7 anonim 



válasza:





Hétvégén a nagymamám mindig levágott 2 csirkét levesnek és rántani, sütni.
Vagy nyulat, pörköltnek.
4/7 anonim 



válasza:





Minden hétvégén vágok csirkét. Télen nyáron
5/7 anonim 



válasza:





"úgy tudom télen vágnak általában"
Ez már régen nem igaz.
A hűtő, fagyasztó megoldja azt a problémát, ami miatt valamikor valóban a tél volt a disznóvágások időszaka, de az olyan állatokat, amit levágás után el is készítettek, elfogyasztottak, évszaktól függetlenül levágták a múltban is.
7/7 anonim 



válasza:





Mi okból? Megenni pl?
Szárnyast folyamatosan, általában hétvégére. Plusz néha nyulat is. Finom füstölt szalonna, fokhagyma, és mehet is a tepsibe egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!