Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Szoktak nyáron háziállatot...

Szoktak nyáron háziállatot levágni? Ha igen, mi okból, mert úgy tudom télen vágnak általában?

Figyelt kérdés

tegnap 20:04
 1/7 A kérdező kommentje:
(élelmezési célra vonatkozik a kérdés)
tegnap 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Csirkét, nyulat, birkát, bárányt.

Ha nagy lakodalom van, akkor sertést is.

tegnap 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

Hétvégén a nagymamám mindig levágott 2 csirkét levesnek és rántani, sütni.


Vagy nyulat, pörköltnek.

tegnap 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Minden hétvégén vágok csirkét. Télen nyáron
tegnap 20:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

"úgy tudom télen vágnak általában"

Ez már régen nem igaz.

A hűtő, fagyasztó megoldja azt a problémát, ami miatt valamikor valóban a tél volt a disznóvágások időszaka, de az olyan állatokat, amit levágás után el is készítettek, elfogyasztottak, évszaktól függetlenül levágták a múltban is.

tegnap 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze.
tegnap 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi okból? Megenni pl?


Szárnyast folyamatosan, általában hétvégére. Plusz néha nyulat is. Finom füstölt szalonna, fokhagyma, és mehet is a tepsibe egyben.

tegnap 23:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!