Falun disznóherélés után miért eszik még sokan a tököket?
Most értünk haza barátnőméktől.Após tart disznókat.vasárnap reggel herélték mindegyiket.Azt mondták karácsonyra lesznek,csak most csinálják meg nekik.
Anyós meg felszedte a földről a tököket és megsütötte.Én nem mertem megkóstolni, de barátnőm evett belőle.
Ez még tényleg szokás vidéken manapság is?
Ők azt mondták hogy errefelé teljesen normális.
Ha tudnád,hogy milyen finom, te is megennéd.
Pesten meg megeszik a rántott velőt (agyat) meg a csigát meg mindent. Az se gusztább.
De ilyet hentesnél is vettünk, barátnőm szereti.
Én meg nem eszem.
Bikatökét evett, vagyis csinált otthon.
Miért van erről minden hónapban kérdés?
Mai napig teljesen normális, hogy bizonyos belsőségeket elfogyasztunk, magyar konyhán pláne.
Egyrészt nem vész az sem kárba, másrészt van aki szereti.
Mi ebben a megbotránkoztató?
Hogy a földről vette fel? Gondolom utána megmosta, ennyi.
Hogy egy ivarszervről van szó?
Nem kell túlreagálni. Tyúknak meg a petesejtjét is megeszed.
A hurkát/kolbászt meg bélben töltik, tejóéég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!