Hogy kell értelmezni ezt a táblázatot a csibék hőmérsékletigényéről?
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon van alul, pdf formátumban.
22 napos csirkének elég a 0 fok??
Nem akarom elhinni, hogy ez így van ahogy én értelmezem.
Segítenétek?
2022. ápr. 3. 16:51
1/7 anonim válasza:
Ez egy hülyeség. Szerintem keress másik oldalt. 2 hetes csibéket is még bőven 30 °C körül kell tartani.
2/7 anonim válasza:
Bal oldalt van az életkor, jobb oldalon a hőmérséklet.
Magyarán egy 0-4 napos csibének 32 fok a hőmérsékletigénye.
De a szöveget is olvasd el. Ami a táblázat felett van.
3/7 anonim válasza:
A naposcsibéknek lámpa is kell. 2-es vagyok.
4/7 anonim válasza:
Ja tudtad értelmezni. 22 napos csibének is kell a meleg. Én nem néztem végig a fokokat. Ez a táblázat nem jó. Keress egy szakkönyvet.
5/7 anonim válasza:
2, 3, 4-es vagyok.
1-esnek egy óriási zöld pacsi. Bocsánat nem direkt de piros pacsiztam. Nem figyeltem.
6/7 anonim válasza:
Ezt most én sem értem, egy 22 naposnak már nem kell fűtés, vagy mi?
7/7 anonim válasza:
6-os de kell. Szar a tablazat. 10x naposnak a 10-en x fok is keves.
A tyuk testhomerseklete 40 fok a naposcsibet nem tudom, de ennyi fokba megfagy egy naposcsibe.
Egy masik helyen 25 fokot olvastam 22 napos csibenek de szerintem az is keves azert nem linkeltem. Szakkonyvbe a kerdezo nezzen utana.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!