21/51 anonim válasza:
Persze, nem gond. Hosszú távú célom, hogy azt a húst egyem, amit én magam neveltem fel - még akkor is, ha így drágább és macerásabb.
22/51 A kérdező kommentje:
21 az komoly elhatározás.
2022. ápr. 3. 08:24
23/51 anonim válasza:
Ebben a világban amit élünk, ebben nem. Ha másképp alakul a folytatás és muszáj lesz akkor igen.
24/51 A kérdező kommentje:
23 miben határozza meg a vilàg ezt?
2022. ápr. 3. 08:41
25/51 anonim válasza:
23. Mondjuk hogy olcsóbb legyen a háztáji baromfitartás.
26/51 A kérdező kommentje:
25 ha figyelembe veszed a tojást, akkor végül olcsóbban jöhetsz ki, a boltban rendesen fizetni kell érte
2022. ápr. 3. 08:53
27/51 anonim válasza:
Nem erre gondoltam. Hanem mondjuk egy olyan világra ahol nincs szupermarket mondjuk, mert leamortizál mindent egy nagy háború vagy ilyesmi.
28/51 anonim válasza:
26. De itt most nem csak a tojástermelésről van szó, hanem a vágásról. Tehát gyakrabban kel pótolni az állományt.
30/51 A kérdező kommentje:
27 ha ilyen megtörténik, akkor áram és üzemanyag se lesz már, azt sehogy se lehet túlélni
2022. ápr. 3. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!