A vaddesznyó levágása miben más mint a sima disznóé?
Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 23:04
3/14 anonim válasza:
óvatosan kell nyúznyi a szőrit, hogy kiaggathassad a falra.
4/14 anonim válasza:
Szólj, megnezem ahogy a vaddisznót vágod. :D
Ha csak nem háznál nevelt akkor semmiben (amit ugye nem lehetne) . Ha a bőrét szeretnéd hasznosítani, akkor más.
5/14 A kérdező kommentje:
bejárnak a kertbe és nem lenne jó ha kárba veszne a sok husí
2021. okt. 29. 20:43
6/14 anonim válasza:
Szerintem nem lenne annyira 'együttműködő', mint a házi sertés. És, valszeg nagyobb is az agyara...veszélyesebb művelet
7/14 A kérdező kommentje:
az a része nem gond
2021. okt. 31. 19:23
8/14 Paczalos István válasza:
ŰAnnyi, hogy a vaddisznót ne akard perzselni, hanem nyúzd. Az irhája olyan kemény, hogy amúgy se tudsz vele semmit se kezdeni, már ha evésről van szó. Nyúzás és zsigerelés után a felfolgozás már nem sokban különbözik a házi disznóétól. Ha kolbászt akarsz csinálni, akkor minimum a fele hús házi disznó legyen, úgy finom lesz, ez tapasztalat. töpörtyű elkészítése macerás, de megéri a fáradtságot, nagyon jó lesz.
9/14 anonim válasza:
Attól, hogy a vad bemegy a kertedbe, még nem a tiéd.
10/14 A kérdező kommentje:
túlszaporodtak
2021. nov. 11. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!