Hogy lehetséges rájönni?
Melyik a friss illetve a romlott tojás?
Ugyanis találtam a tyúkjainknál kicsit mellékes helyen néhány tojást s azt akarom megtudni van-e köztük rossz.
Köszönöm a választ!
Láttam valami videót, vízbe tették, és volt amelyik elsüllyedt, volt amelyik a víz tetején lebegett. Az egyik rossz volt a másik nem, de már nem tudom melyik volt a rossz.
Viszont azt is csinálhatod, hogy külön rakod a többitől, és amikor felhasználnád, teljesen külön tálba vagy pohárba ütöd bele, ha rossz, azt garantáltan érezni fogod, baromi büdös. De mindenképp külön üsd fel, hogy a többi jó tojással ne keveredjen
Én gyakranna használom ezt a mószert, ha a kedves tyúkjaim jól elrejtik előlem a tojást és nem tudom mikor tojta.
Amelyik alul marad az nagyon friss, ami az élére gördül a vízben, az még használható, ami lebeg azt inkább már ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!