Házi nyúl mekkorára nő meg, ha kiskorában elnyomták a többiek?
Másfél hónapos most? Mennyi idősen lett elválasztva?
Szülőkről mit lehet tudni?
Most mit eszik?
2#
25 naposan. A többiek taposták. A testvérei kb 1 kilósak lehettek, míg ő kisebb volt a tenyeremnél.
Szénát kap, magokat és egy kis zöldséget: répa, zeller, és kevés salátát. Fokozatosan szoktatom rá a zöldségekre.
Volt már nyulam (törpenyulam) ő 6 hetesen került hozzám, megnőtt 2 kilósra. Amikor elhoztam, akkora volt, mint a mostani házi nyulam.
Huh, hát láttam nem egy almot, "nyomi" kisnyulam is volt, de nem tudom elképzelni, ahogy egymást tapossák. Főleg 3-4. hét után már jól mozognak.
25 napos választás nem volt a legjobb dolog, de ezen már nem változtathatunk.
Ha eleve kisebb volt, valószínűleg már eleve hoz valamit magával (hányan voltak tesók, és mekkora volt az anya?), de minden esély megvan a felzárkóztatásra. Viszont az ütem lassú lesz, és így is valószínűleg az alsó határt fogja elérni.
Milyen magokat kap?
Zöldségeknél jó a fokozatosság, de nincs szüksége sokra, most meg pláne nem, de ha a mindig csak egy kicsit elvet követed nem lehet probléma.
Széna tökéletes. Az mindig legyen :)
Egy tömeget tudnál mondani? (Illetve a szülőkről ha van infó)
Tényleg de pici 😁
1,5-2,5 kg a reális felnőtt korra szerintem, ha rendben tud növögetni.
4-5 kg szerintem nem lesz, általában a kisebbek lassabb ütemben is nőnek, és pont emiatt nagyra sem fognak nőni.
Jó nyuszizást :)
(Majd még oltani vidd el RHD és mixomatosis ellen - jobb félni mint megijedni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!