Miért fura ha lányként érdekelt milyen mikor herélik a disznókat?
Doki is furcsállotta,még kérdezte is hogy látni akarom?
Szegénykéket sajnáltam, mikor kivágták nekik, és láttam a mogyoróikat.
Ezt falun nem szokták a nők megnézni?
Vagy miért volt fura a dokinak is?
Egy másik kategóriában szidtam a férfigyűlölő feministákat, na ők is pont így jöttek elő a heréléssel...
Igen, beteg az agyad+1.
Nekem pasasként eszembe nem jutna egy nőstény állat ivartalanítását megnézni. Pláne nem egy hímét, érthető okból...
De ha gondolod kérdező, linkelek jópár mexikói drog-kartelles leszámolásokat, ahol nők darabolnak fel szintén nőket, elrettentés céljából. Az is tetszene?
..nyílván aki egyszer állatorvos akar/akart lenni az se néz meg ilyeneket.És többségük ugyan így nő.
A puszta kíváncsiságban sincs semmi beteg,tele van a tv is műtős műsorokkal és elég sokan nézik.Nem betegek,kíváncsiak.És miért lenne azonnal férfi gyülölő? Meg vagytok sértődve,ha azt mondjuk rátok disznók vagytok,de ti most azonosultok egy herélt disznóval.Gratulálok.
Én még a kutyám ivartalanításán is bent voltam.És? Azonnal nő gyűlölő vagyok aki azt akarja,hogy senki ne szüljön? Idióták.
Szimplán féltettem,és tudni akartam mit csinálnak vele..
És igen,jobb hogy láttam! Tudtam mit vesznek ki,mit varrnak össze,nem csak bekerült egy zárt ajtó mögé és egy óra múlva kijött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!