A disznókat szándékosan keresztezik néha vaddisznóval, vagy véletlen "baleset" eredményei?
Szándékosan hogy? Valaki tart házi-vaddisznókat, vagy kihajtják az erdőbe, vagy hogy?
Gondolom hülye kérdés, sajnos városi gyerek vagyok, nekem a vaddisznó a "veszélyes vadállat, kerüld el" kategória, nem tudom hogy hogy lehetséges a "felhasználása"
Régebben, amikor még az erdőre hordták makkoltatni a disznókat előfordulhattak balesetek. Manapság már eléggé jól el vannak kerítve a jószágok, bár "Az élet utat tör magának."
Viszont ha esetleg együtt tartanak vaddisznókat házi sertéssel, akkor szaporodhatnak egymással, nem túl nagy ördöngösség.
Ólban tenyésztik a disznót-fácánt-kacsát-nyulat.
Aztán kihajtják szerencsétleneket a mezőre, azt se tudják hová kerülnek, a hülyék meg lelövöldözik az összes visszatereltet és büszkélkednek a "vad"hús milyen egészséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!