A baromfitenyésztésből meg lehet élni a mai világban? Szerintetek mennyi lenne a havi keresetem ha 1000 tyúkom és 300 kakasom lenne?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!2021. aug. 31. 11:00
1/6 anonim válasza:
Már rosszul indul a dolog, mert ide 30 kakas is elég.
Amúgy meg: állatok kategória.
2/6 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet megélni?
Meg minek is kellene 300 kakas?
3/6 anonim válasza:
Az első mondat nem kérdés, hanem kijelentés.
4/6 anonim válasza:
Főállásnak az szerintem kevés. Ha jól tudom 250 tyúk számít egy számos állatnak. Vagyis ez olyan mint ha lenne négy tehened.
5/6 anonim válasza:
Hát mi a termék maga? Tojás, hús vagy maga a szaporulat? Tojás az ugye 35-50 forint között mozog, szóval vegyünk egy 40-et. 10-ből 6-7 fog neked tojni ha nagyon ügyesek. Számold ki az árat ebből, és mondjuk hogy 100-150 gramm darált abrakot tol be egy nap, kakas többet. De az ivararány max 1 kakasra 15 tyúk legyen.
6/6 anonim válasza:
Aki ügyes az mindenből meg tud élni.
Aki meg nem, annak mindegy hogy mibe fog
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!