Disznó vágásnál szoktak használni ételizesitot,hogy tudom hazilag megcsinalni? Mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 12:15
1/7 anonim válasza:
Ja sót meg fűszereket. Nem tudom milyen egyéb ételízesítőre gondolsz.
2/7 anonim válasza:
Só,bors,kömény,vöröshagyma,fokhagyma ,piros paprika. Semmi mást nem használnak.
4/7 anonim válasza:
Ez sertéshúsra fűszerkeverék... nem vágáskor használják, hanem amikor pácolni akarsz húst és megsütni vagy ilyenek, ennek semmi köze a disznóvágáshoz. Ott hurkát meg kolbászt csinálnak és azt fűszerezik izlés szerint.
5/7 anonim válasza:
De egyébként ha ilyet akarsz csinálni otthon akkor meg le van írva mi van benne megveszed azt összekevered és kész. Nem értem mi a kérdés.
6/7 anonim válasza:
Ezt nem vágáskor használják.. XD
Nem sok disznóvágáson voltál még, ugye?
7/7 anonim válasza:
Ilyet, amit küldtél nem szoktak. A natrium-glutamát miatt nem is használnék, ha már saját feldolgozású húsárút csinálok.
A kolbászba a fentebb írtakon kívűl nem szoktunk mást rakni, illetve családon belül mindig van köményesebb kolbászra igény is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!