Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Vidéken miért herélik a...

Vidéken miért herélik a malacokat ennyire durván?

Figyelt kérdés

Nemrég vettünk egy vidéki falusi házat.Itt tartanak az emberek állatot,sok csirke,kacsa, meg disznó van.

Vasárnap reggel hangos visításra ébredtünk, mint kiderült a szomszédban herélték a malacokat.Kimentünk az udvarba, ahol átlehetett látni a szomszéd hátsó udvarába, ahol már az első disznó le volt fogva a hátára.

Anyukámmal néztük, szinte szájtátva hogy ezt miként csinálják, és milyen durván.

Szegény malacka nem kapott a tökébe semmi szurit, lefogták férfiak a lábait, doki megpaskolta a kicsi tökeit, majd jó alaposan belevágott.Még a szomszéd felesége is ott állt felette, és nevetgéltek, hogy vergődik, milyen kicsi tökei vannak.

Majd így még kiheréltek kettő disznót.Majd megkérdezték, mert látták kinn vagyunk és néztük, hogy kérjük-e valamelyik tököt, hogy megsüssük és megegyük.

Vidékiek miért bunkók az állatokkal?

Ezt tényleg így csinálják mindenhol?

neten én olvastam altatásról, vagy teljes kábításról, én itt ilyet nem nagyon láttam.

2021. máj. 31. 21:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
62%
9-es száz évvel ezelőtt sem csinálták így James Herriott-ék is altatták a macskát.
2021. jún. 1. 08:20
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Sőt több évtizeddel később az első híres exotikus állatorvos is altatlással ivartalanította a macskákat, de ő volt az első olyan állatorvos, aki tudta, hogy mivel nem szabad kábítani zebrát, és különböző állatokat, amikor még csak első megjelenése volt a kábító lövedékeknek. Mivel abban az időbe a vizsgálat menetét vadállatoknál az nehezítette hogy szinte képtelenség volt megvizsgálni az állatot kábítás nélkül, de az akkori módszerek nem voltak alkalmasak mert ha meg is ette az ételbe az altatót, nagy többségében később hatott mikor már mindenki otthon volt. Ő volt az első aki használta a kábítólövedéket, és ő volt az első aki tudta, hogy melyik hatóanyagút melyik vadállatnak, mert az sem volt mindegy.
2021. jún. 1. 08:23
 23/23 anonim ***** válasza:
85%
kismillió malacot tartrottunk már,igen ezt így csinálják,és azért nem kell semmi érzéstelenítő meg semmi mert kb 5 cm-s a vágás,utána kinyomja a golyókat az orvos,levágja és ennyi,arra kell figyelni,hogy szalma ne menjen a sebbe,igen van aki elkészíti a heréket mi sose főztük meg,tudod ilyen a vidéki élet.Ja és ha nincs herélve a malac akkor felnőtt korára büdös lesz a húsa,tehát ha nincs herélve akkor ez egész malac mehet a füstőlthúsba.Remélem már jobb,hogy ezeket tudod.Jajj kimaradt,miután kivágta lefertőtleníti a sebet és ennyi.
2021. jún. 8. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!