A malacokat hogy szoktassam másik helyre pottyantani?
Van két malac,és legelőször kitettem a kakilyukat hogy oda csináljanak mindig,ne bentre,de most megint be pottyantottak,szerintem mikor herélés volt akkor. Bentre hiába szórom én le földdel,szalmával semmit nem ér mert durja meg amúgy is érzi a jó szaglásával.
Fő kérdés!
Hogyan szoktassam vissza az eredeti aknázó helyükre, és hogyan szoktassam ki onnan ahova most aknáznak?
Hallottam olyat hogy,hipós vízzel mert azt nem szeretik,de nem tudom hogy jó ötlet-e, én meszes vízre gondolnék hogy azzal,de igazából itt vannak a tapasztalt emberek, kérlek segítsetek!!
Ma már a régi fajta önetetőbe is sikerült,most ezt a nagy vasdobozt is majd mindig takarítgassam,hát nem szívesen.
Az nem sokat ért hogy én kitakarítom lapáttal,érzik a szagot még utána is, tehát ide kéne valamit kitalálni,hogy elnyomja a szagot, és ne oda csináljanak.
Tehát oda tragyaznak ahol feküdni kéne nekik?
Én mindig ki zártam őket,és egy adott helyre raktam a trágyát bent az ólban 2-3 nap alatt meg szokták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!